Disclaimer

door Teun

Kijk. Ik mag dan veel over blaasontsteking hebben onderzocht, maar ik ben geen arts. Ik doe ook maar gewoon mijn best en ook ik kan fouten maken (helaas). Deze website is uitdrukkelijk niet bedoeld om een diagnose voor je te stellen. De adviezen die je leest op deze website, zijn bedoeld als informatie voor verder gezonde personen. Heb je een chronische aandoening of iets anders waardoor je volgens speciale regels moet leven en eten, check dan altijd even met je gezondheidsdeskundige voordat je een advies van deze website opvolgt.

Zelfs al ben je helemaal gezond, dat wil niet zeggen dat ieder advies ook bij je past. Als je iets eet of gebruikt dat je hebt gevonden op de site en het valt of voelt niet lekker, hou er dan mee op. Jij bent de expert op het gebied van je eigen lijf. Iets dat voor 100 anderen werkt, hoeft niet altijd ook voor jou te werken. Dus wees niet koppig en luister naar jezelf.

Tot slot gebruik ik affiliate links. Dat zijn linkjes naar producten waarvoor ik (als jij erop klikt en iets koopt) geld krijg. Je merkt daar verder niets van; het kost jou niets extra’s en het geeft mij een klein bedrag waarmee ik deze website kan onderhouden. Een win-win dus. Er zijn hiervoor alleen producten opgenomen waar ik zelf achter sta.

Vragen hierover? Neem dan contact op.